Senin, 18 Februari 2013

MLETHODMAN - SLIDING TEKEL (LIRIK & DOWNLOAD MP3)


LIRIK

Follow Twitter: @MlethodMan

[Intro]
Gathel og pong
Lara atiku pong

Ngopo? Ngopo? sabar-sabar
Dadi wong ki sabar
Piye? piye? piye?

Ora ngono pong
Aku disleding e
Gih sigih
Biyangane og wonge og (Sik to sabar)
Sajakke aku ora po piye!!!
Asssuuuuu....

[Verse 1]
Bener opo salah aku yo ora mbelani
Nusuk seko mburi
Nanging dudu gelut
Le ngembu suwi
Digenggem malah mrucut
Jamane, jaman edan
Duwe kanca bajingan
Pager mangan tanduran, bojo kanca diuntal
Lara ning ati ra iso dirasakke
Ditekel sleding, disleding tekel
Karo kancane dewe
Goyang sithik joss!

[Hook 2x]
Disleding tekel, ditekel sleding
Temone piyel, nyadele yo mleding
Disleding tekel, ditekel sleding
Temone gatel, nyadele yo mbajing

[Verse 2]
mit amit amit jabang bayi ojo mrongos
Nyleding ngiwa nengen nggolek dukun mlintir brengos
Dasar utek ra mbejaji
Kanca dewe diglathaki
Pertamane dicurhati
Suwe-suwe dikeloni
Mbasan genti dilarani
Isone mung nyokot driji
Plongah-plongoh kaya saci
Kethap-kethip kaya meri
Opo jaman saiki usim watak kaya jalak
Ketoke kanca cedhak bul bojone digasak

[Verse 3]
Opo saiki jamane jaman sleding tekel
Ning ati mangkel dilarani ro kanca kentel
Kok yo tego tenan, ra mikir kekancan
Lagi dadian seminggu wae wis kelangan
Lha wong sing pdkt ne we nganti mati-matian
Direwangi ngalor-ngidul yo mung nggo nggolek utangan
Opo ra ono wasit disleding ra disemprit
Arep ngrebut yange kanca kok yo ra nganggo pamit

[Hook 2x]
Disleding tekel, ditekel sleding
Temone piyel, nyadele yo mleding
Disleding tekel, ditekel sleding
Temone gatel, nyadele yo mbajing

[Verse 4]
Witing tresno jalaran saka kulina
Ora merga duit cembanan cacahe lima
Ngertio yo ngertio kuwi bojone kanca
Ojo mbok neko-neko kuwi bojone kanca
Dasar lambe lecek wiruh temon langsung mbebek
Yo wis orapopo kana bojoku mbok pek
Meski atiku kelara-lara ngelus dada
Sliding tekel sliding tekel kok karo kanca

[Bridge]
Sliding tekel sliding o wis jo jo sliding (Salah....baleni)
Dasar....aduh (halah....)
Dasar lambe lecek wiruh wedok wae langsung mbrebeki.....waduh (Isih salah...baleni meneh)
Dasar lambe lecek wiruh wedok wae langsung mbreb.... (hasshh.....)
Dasar lambemu lecek....haduh dasar lambe lecek e...o yo yo (hash...opo wi)

[Hook 2x]
Disleding tekel, ditekel sleding
Temone piyel, nyadele yo mleding
Disleding tekel, ditekel sleding
Temone gatel, nyadele yo mbajing

Download: MP3 (Audio)

Followed by @MlethodMan
 

Comment:



0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by YogaFrooza | Sponsor by Frooza - IndoForums | Partner YogaWebster